Om mig

Norrlänningen som flög söderut

Rättfram och målinriktad norrlänning som gillar strategier, analyser och idéer. En kreativ generalist som har lätt för att sätta sig in i komplicerade sammanhang och trivs med kamera, skrivbok och Adobe-programmen, samt sociala medier och webben i stort. 

Så kan du beskriva mig med två meningar. Det täcker så klart inte allt, men ger en bra fingervisning i alla fall. Jag heter för övrigt Terese Mörtvik och kommer från Kiruna, i allra nordligaste norrland. Nuförtiden bor jag i Göteborg, men finns såklart tillgänglig för jobb både i övriga Sverige och utomlands.

Jag är en pedagogisk kommunikatör och kreativ mångsysslare med fötterna på jorden, näsan i en bok, och blicken på framtiden.

Jag är en pedagogisk kommunikatör och kreativ mångsysslare med fötterna på jorden, näsan i en bok, och blicken på framtiden. Det jag inte kan, det lär jag mig och sedan gör jag mitt bästa för att lära ut det till andra. Jag tror att man vinner på att vara generös i längden, även som företagare, även som företag.

Om du vill kallprata med mig föreslår jag ämnen som populärkultur, historia, psykologi, eller politik (om du törs). Rymden och allt som hör dit är också väldigt intressant. Eller berätta lite om dig själv och hur du ser på företagande, organisation och kommunikation. Vad är dagens största utmaningar och hur jobbar ni med dem? Hur ser du på framtiden?

Sedan, när vi känner varandra, då tycker jag vi tar en kopp med valfri varm dryck och gör affärer. 

Vill du veta mer?

Boka in ett möte med mig.

Oavsett om du behöver en text, en strategi, projektstyrning, processoptimering, eller något annat inom copywriting, organisation och kommunikation är du välkommen att höra av dig. 

Top