Tjänster

Processoptimering handlar nästan uteslutande om kommunikation…

Jag har en väldigt bred tjänstebas. Det kan te sig lite underligt med tanke på att jag ändå bara är en person, men det mesta av det jag jobbar med landar till syvende och sist i kommunikation.

Projektledning exempelvis skulle vara omöjligt utan kommunikation eftersom det är A och O för ett gott ledarskap. Processoptimering handlar nästan uteslutande om kommunikation (det absolut största problemet i varje organisation). Kommunikationstjänster, ja det säger ju sig självt. Och copywriting är såklart kommunikation i skriven form oavsett om det gäller manus, informationsbroschyrer eller presentationer.

Därför är det inte så konstigt att jag erbjuder alla dessa tjänster under ett och samma tak. Jag tycker helt enkelt att allt fungerar lite bättre bara man pratar med varandra. Ibland kan mitt jobb gå ut på att grabba tag i två, eller tre olika aktörer, sätta dem i ett rum tillsammans och sedan avlägsna mig. Det låter inte så svårt när man säger det på det sättet, eller hur? Det svåra är att få tillräckligt med utifrånperspektiv för att se när dessa lösningar behövs, det är det man har konsulter till.

Men dygnet har ändå bara ett visst antal timmar så vad gör jag då om det kommer in för många och för stora uppdrag samtidigt? Jag ringer en vän så klart. 

Läs mer om mina tjänster inom copywriting, organisation och kommunikation eller om min arbetsmetodik.

Vill du veta mer?

Boka in ett möte med mig.

Oavsett om du behöver en text, en strategi, projektstyrning, processoptimering, eller något annat inom copywriting, organisation och kommunikation är du välkommen att höra av dig. 

Top